Organisaties

vzw De Biehal

Naam:
vzw De Biehal
Adres:
  • Haltstraat 100, 3900 Overpelt
  • Balendijk 76, 3920 Lommel
  • Kattenbos 59, 3920 Lommel
  • Sint Apollonialaan 198, 2400 Mol
  • Weyerstraat 1, 3990 Peer
Telefoon:
011/79 03 90
Contactpersoon:
Maes Miet
E-mail:
miet.maes@debiehalstc.be
Website:
http://www.debiehalstc.be
Trefwoorden:
Groendienst, klusjesdienst
Activiteiten:
Groenonderhoud , Klusjesdienst
Sector:
Sociale Economie
Werkvorm:
Arbeidszorg, activeringsstage
Omschrijving:

Tijdens het groeiseizoen wieden we het onkruid wieden, maaien we de gazon maaien, voeren we snoeiwerken uit, verwijderen we zwerfvuil verwijderen of plantsoenen en maken we het terrein proper. Tijdens de winterperiode verwijderen we zwerfvuil, maken we plantsoenen en terreinen proper en onderhouden we brandkranen (waterdruk testen, plaatsen van signalisatie,…)

De Klussendienst voert een aantal taken uit beperkt in omvang en tijd in en rond de woning zoals Kleine herstellingswerken, kleine onderhoudswerken, kleine buitenwerken, beperkt tuinonderhoud…

De plezante hof : In de deeltuin op Kattenbos Lommel kweken we onze eigen biologische groenten. Zij zaaien, planten, onderhouden en oogsten de groenten, dit volgens het behaalde bio-label: telen op een milieuverantwoorde & duurzame manier.

Breugelhoeve: Een vaste ploeg van medewerkers zorgt ervoor dat op manege de Breugelhoeve de volledige site er proper en verzorgd bij ligt. Zij nemen ook de verzorging van de paarden voor hun rekening en houden de manege op orde.