Organisaties

vzw Bewel

Naam:
vzw Bewel
Adres:

Ginderoverstraat 143, 3590 Diepenbeek

Telefoon:
011/24 74 00
Contactpersoon:
Camberlin Dimitri
E-mail:
dimitri.camberlin@bewel.be
Website:
http://www.bewel.be
Trefwoorden:
Cleanroom, magazijn, semi-industrieel werk, inpakwerk, montage, groenonderhoud / groendienst
Activiteiten:
Cleanroom , Magazijn , Semi industrieel werk , Inpakwerk , Montage , Groenonderhoud
Sector:
Sociale Economie
Werkvorm:
Meerbanenplan (MBP), activeringsstage, activerende arbeidszorg (AAZ)
Omschrijving:

Arbeidszorg Bewel staat voor het aanbieden van arbeidsmatige activiteiten die ingezet worden ter voorbereiding op een mogelijke tewerkstelling in onze organisatie.

Er wordt een volledig traject op maat uitgewerkt waarin in eerste instantie de vaardigheden, competenties en arbeidsattitudes worden in kaart gebracht.

Aan de hand van de aanwezige arbeidsmatige activiteiten worden de medewerkers verder getraind en opgeleid.

Een vaste begeleider op de werkvloer zorgt voor de nodige begeleiding en ondersteuning en kan hierbij gebruikt maken van andere experten binnen de moeder organisatie.

Elk traject wordt driemaandelijks geëvalueerd met alle betrokken partijen, inclusief GTB, om te bekijken welke verdere stappen er moeten gezet.

Er wordt elke keer weer opnieuw gekeken naar de mogelijkheden en wensen van de medewerker om de slaagkansen en de motivatie optimaal te houden.

Eens de basis vaardigheden en arbeidsattitudes aanwezig zijn is er mogelijkheid tot een stage op de eigen werkvloer om zo de laatste stappen naar een betaalde tewerkstelling te zetten.

Voor trajecten waar de stap naar een betaalde tewerkstelling niet haalbaar is wordt er een warme overdracht voorzien naar een andere organisatie bv. AMA.