Organisaties

vzw De Winning Maatwerk

Naam:
vzw De Winning Maatwerk
Adres:
  • Leedse Vroente 6, 3472 Kortenaken
  • Troisdorflaan 19, 3600 Genk
  • Sint-Ferdinandstraat 1, 3560 Lummen
Telefoon:
013/53 11 59
Contactpersoon:
Reymen Sara
E-mail:
sara.reymen@dewinning.be
Website:
http://'www.dewinning.be '
Trefwoorden:
Groenonderhoud, houtbewerking, houtatelier
Activiteiten:
Groenonderhoud , Houtbewerking , Houtatelier
Sector:
Sociale Economie
Werkvorm:
Arbeidsmatige activiteiten (AMA), activeringsstages, meerbanenplan (MBP)
Omschrijving:

De Winning is een sociale onderneming die werkt aan een arbeidsmarkt waar plaats is voor iedereen. Personen die niet (of niet meteen) aan de slag kunnen op de reguliere arbeidsmarkt, helpen wij hun arbeidskansen te ontdekken en ontwikkelen. Personen voor wie betaalde tewerkstelling (nog) niet mogelijk is, bieden wij arbeidsmatige activiteiten op maat.

Bij onze activiteiten en dienstverlening spitsen wij ons toe op de domeinen: natuur- en groenbeheer, biologische land- en tuinbouw, voeding en distributie en horeca.

Takenpakket afdeling natuur & groen Lummen en Kortenaken:

  • Ondersteunende werkzaamheden binnen groenonderhoud zoals, gras maaien, onkruidbeheersing (branden en schoffelen), scheren en snoeien van planten, planten van hagen en bomen, zwerfvuil ruimen, ….
  • Vanaf november tem februari meer houtwerkzaamheden in het houtatelier, meewerken aan houtconstructies zoals nestkastjes, insectenhotels, banken, …

Takenpakket afdeling natuur & groen Genk:

  • Groenonderhoudswerkzaamheden: Gras maaien, onkruidbeheersing, scheren en snoeien van planten, planten van hagen en bomen, hulp bij hakselwerkzaamheden onder begeleiding.
  • Facilitaire taken: Onderhoud gebouwen, onderhoud terrein, (borstelen, zuiver houden en sorteren van inboedel), assistentie bij werkzaamheden van andere ploegen op ons terrein, afvalbeheersing.
  • Machinale competenties op maat van de persoon: Veilig werken met; haagschaar, bladblazer grasmaaier, bosmaaier, andere kleine motorische machines en het basisonderhoud hiervan.